Hanneke Besseler

Hanneke Besseler (geboren in 1986) is NVO Orthopedagoog-Generalist BIG (BIG-nummer 49926922331). Ze is postdoctoraal geschoold op het gebied van de systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie. Hanneke is lid van: NVO, VCGt.

Binnen Praktijk De Engh verzorgt Hanneke diagnostiek, behandeling en therapie bij complexe en meervoudige psychosociale en psychiatrische problematiek en leerstoornissen. Zij werkt daarbij met kinderen, jeugdigen en ouders op het grensvlak van onderwijs en jeugd GGZ.

Daarnaast biedt Hanneke binnen Praktijk De Engh als EMDR-therapeut traumabehandeling aan kinderen en jongeren bij enkelvoudige trauma’s.

Ook geeft zij individuele- en groepstherapie aan kinderen en jeugdigen bij emotionele, gedrags- en sociale problematiek.

Hanneke verzorgt sinds 2016, samen met Elle Ankone, Hans van Luit en Jojanneke van der Beek, postacademische cursussen voor orthopedagogen en psychologen gericht op de diagnostiek en behandeling van dyscalculie.

Hanneke is aanwezig op dinsdag en vrijdag.


Contactgegevens

Adres:
Praktijk De Engh
Beukenlaan 9a
3762 AE Soest
info@engh.nl


Inlichtingen of aanmeldingen:
Maakt u hiervoor gebruik van bovenstaande contactformulieren

Telefonische bereikbaarheid:
035-6030195

dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 - 11:00 uur (bgg: administratie@engh.nl)

voor:

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is Praktijk De Engh beperkt bereikbaar en vinden in principe geen behandelingen en therapiesessies plaats. Met de cliënten worden hierover individuele afspraken gemaakt.
Praktijk De Engh
Top