Vacatures

Praktijk De Engh is een aanbieder van specialistische jeugd-ggz. Centraal staat het bieden van hoogwaardige zorg vanuit een integratief perspectief bij gezins- en relatieproblematiek, psychosociale of psychiatrische problemen of ernstige leer- of schoolproblemen. De medewerkers van Praktijk De Engh vormen een hecht, enthousiast en betrokken team. Er is veel ruimte voor overleg en samenwerking. Initiatief en individuele ontplooiing wordt gestimuleerd en gefaciliteerd.

Bij Praktijk De Engh is vanaf 1 augustus 2021 de volgende vacature beschikbaar:

Opleiding: Postacademisch opgeleide orthopedagoog/psycholoog (of beschikkend over vergelijkbare competenties)

Omvang: Circa 0.6 fte

Inhoud: Diagnostiek, indicatiestelling, behandeling/therapie/begeleiding

Taken: Intake, diagnostiek (observaties, psychologisch en neuropsychologisch onderzoek, verslaglegging), behandeling complexe leerstoornissen, individuele therapie (o.a. speltherapie, cgt, EMDR), ouderbegeleiding, ambulante begeleiding thuis

Contact: Elle Ankone I e.ankone@engh.nl I www.engh.nl

 

Stages

  • Voor het het invullen van de stageplaatsen orthopedagogiek (master ‘Clinical Child, Family and Education Studies’) wordt samengewerkt met de Universiteit Utrecht. Masterstudenten  Orthopedagogiek van de Universiteit Utrecht kunnen via de stagebank jaarlijks in januari/februari solliciteren voor een stage in het volgende studiejaar.


Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is Praktijk De Engh beperkt bereikbaar en vinden in principe geen behandelingen en therapiesessies plaats. Met de cliënten worden hierover individuele afspraken gemaakt.

Contactgegevens

Adres:
Praktijk De Engh
Beukenlaan 9a
3762 AE Soest
info@engh.nl


Inlichtingen of aanmeldingen:
Maakt u hiervoor gebruik van bovenstaande contactformulieren

Telefonische bereikbaarheid:
035-6030195

dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 - 11:00 uur (bgg: administratie@engh.nl)

voor:

Praktijk De Engh
Top