Binnen Praktijk De Engh loopt een wetenschappelijk onderzoek naar de interventiemogelijkheden bij een combinatie van forse rekenproblemen en stress, gerelateerd aan gehechtheidsproblematiek of emotieregulatietekorten (zie: onderzoek > promotieonderzoek).
Heeft uw kind (8  – 12 jaar) ernstige rekenproblemen in combinatie met problemen in de aandacht of emotieregulatie of met stress, dan komt uw kind mogelijk in aanmerking voor deelname aan het onderzoek.

 

[button link=”mailto:info@engh.nl” type=”icon” icon=”people”]Neemt u voor meer informatie contact op met Praktijk De Engh[/button]


Coronavirus

In verband met het coronavirus maakt Praktijk De Engh met alle cliënten individuele afspraken. Vanaf 2 juni is het voor alle leeftijden weer beperkt mogelijk om afspraken te maken op de praktijk. Afspraken vinden echter nog overwegend plaats via (beeld)bellen. De medewerkers van Praktijk De Engh werken gedeeltelijk op de praktijk en gedeeltelijk vanaf thuis.

Bij vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat via 035-6030195 (di/do/vr tussen 09:00 - 11:00 of laat een bericht achter op de voicemail) of per e-mail via info@engh.nl

Contactgegevens

Adres:
Praktijk De Engh
Beukenlaan 9a
3762 AE Soest
info@engh.nl

Telefonische bereikbaarheid:
035-6030195

dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 - 11:00 uur

voor:
  • administratieve vragen
  • vragen omtrent werkwijze kosten en vergoedingen
  • informatie over wachtlijst en aanmelding

Inlichtingen of aanmeldingen:
Maakt u hiervoor gebruik van onderstaande contactformulieren
Praktijk De Engh
Top